אדריכלות: אנריקו סרג
צילום: טל דן



מבנה הבית, פרופורציות החלל, יחס הפתחים למרחב, והקשר אל החוץ הם שהשפיעו על תכנון הריהוט בבית החלומות הזה.
הפרויקט כלל עיצוב ויצור פרטי נגרות לכל חדרי הבית
הניסיון למצוא את המשלים בין רצונות הלקוח ותנאי הסביבה הביאו אותנו לתכנון שונה בכל חלל.
פינת האוכל והסלון עוצבו כחלל גבוה אחד והריהוט אופיין בהתאם.
דלת המעבר אל איזור חדר השינה של ההורים עוצבה בגובה החלל מהריצפה ועד לתיקרה, בשילוב גוונים של עץ מלא וצבעים אפורים.
הדלת חולקה לשלוש יחידות פונקציונליות שונות, התחתונה משמשת כדלת, האמצעית כפתחי אוורור למזגן והעליונה כפתח לחלל אחסון.
המטבח תוכנן בסגנון קלאסי ועדין המשלב יחידות מזווה גבוהות ואי מרכזי לעבודה שנצבע בתכלת.
יחידת המגורים הרומנטית של ההורים כוללת חדר שינה, חדר ארונות וחדר רחצה ובו ארון אמבטיה רחב בעל שני כיורים לשימוש שני בני הזוג.
הפתעת הבית מצויה במרתף בו תוכננה יחידת עבודה בתוך בועת זכוכית עשויה מחלונות בלגיים כפולים.
היחידה רוהטה בספריה פונקציונלית ושולחן עבודה בצבעים חמים.
דלת הכניסה נצבעה באפור בהיר בשילוב זכוכיות סבתא ומצויה בתוך מבואה המשתלבת עם סביבת הבית והגינה המדהימה הנשקפת מכל פתחיו.